TEXTAR fékbetétek, fékpofák

Textar Márka név: TEXTAR

Cég neve: TMD Friction Group

Származás: Németország


Forgalmazott Textar termékcsoportjaink és a meghosszabbított Bárdi garancia időtartama:

Fékbeépítő készlet (1 év)
Fékbetét (1 év)
Fékfolyadék
Fékpofa (1 év)
Verseny fékbetét “C-TECH” (1 év)


Leírás:

A Textar márka 1913 óta világszerte a személygépkocsi és haszongépjármű gyártók vezető gyári fékbetét beszállítója, valamint a globális pótalkatrészpiac mozgatóereje. A Textar fékbetéteket a TMD Friction (= Textar, Mintex, Don) gyártja. A világ egyik legnagyobb dörzsbetét előállítójaként munkaadója 4400 munkatársának a világ 10 országának 15 üzemében.
A Textar fékbetétek több mint 160 különböző receptúra alapján készülnek, melyek részben több mint 20 egymástól eltérő összetevőből állnak. Ezeket mind speciálisan a különböző járművek eltérő fékberendezéséhez, motorteljesítményéhez, terheléséhez és fékkarakterisztikájához hangolták. A TMD jóval magasabb vizsgálati szabványt követel meg, mint a pótalkatrészpiac részére szóló fékbetétjóváhagyási EU-s irányelv az ECE R90. Az egyedülálló szabadalmaztatott eljárások biztosítják az első beépítésnél jóváhagyott gyártási folyamatokkal együtt azt a termékpalettát, amely páratlan a nemzetközi pótalkatrész piacon.
A Bárdi Autó Zrt. minőségi beszállítókból álló szuperfogatának a TMD is tagja, amely azt jelenti, hogy Magyarországi hivatalos képviselőként cégünk az egész termékpalettát raktárról kínálja Önnek és elsőként értesül a legújabb fejlesztésekről is, amely versenyelőnyből minden partnerünk közvetlenül részesül!

További információk a Textar-ról:

Textar fékbetét Textar termék Textar spray