Autóalkatrész Webshop

Webshop

Webshop

Állások a Bárdi Autónál

Karrier

Bárdi Akadémia

 • Alkatrész üzleteink

  Magyarországon 55 saját tulajdonú autóalkatrész üzletházunkban várjuk Önt! 2014-ben, már 12 regionális központunk (Békéscsaba, Budapest IV. kerület, Budaörs, Érd, Debrecen, Dunaújváros, Miskolc, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Tököl) kiemelkedő raktárkapacitása biztosítja azt, hogy 10 keresett alkatrészből 8-at azonnal polcról adunk vásárlóinknak. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső üzletünket!

 • A Bárdi Autó Zrt.

  A Bárdi Autó Zrt.Bárdi – ez a név több mint száz éve egyet jelent Magyarországon az autóalkatrész kereskedelemmel. A Bárdi-testvérek által irányított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2004 óta piacvezető pozíciót tölt be az autóalkatrészek piacán. Ismerje meg Ön is vállalatunk hátterét, mely garancia arra, hogy Ön mindig a legjobb szolgáltatást kapja.
 • Autóalkatrész beszállítóink

  Alkatrész beszállítókBárdi Autó - Minden ami az autómhoz kell! Szlogenünk nem csak egy üres frázis, hiszen nálunk tényleg mindent megtalál autójához; több mint 180 beszállító termékei elérhetőek kínálatunkban.  Beszállítóinkkal kitűnő kapcsolatot ápolunk, ezzel is biztosítva legnagyobb versenyelőnyünket, a folyamatos alkatrész ellátást. Partnereink teljes listájáért kattintson!

 • Autóalkatrészek A-tól Z-ig

  Autóalkatrészek A-tól Z-igA személyautó alkatrész kínálatunk mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a tehergépjármű, autóbusz, kamion, munkagép és motorkerékpár alkatrész termékcsoportok fejlesztésére is, hogy Ön egy helyről tudja beszerezni a kívánt alkatrész típusokat. 250 kiszállító gépjárműből álló flottánk biztosítja a folyamatos és precíz alkatrész ellátást.

Budaörs

Cím: 2040 Budaörs, Vasút u. 3.
Telefon: +36 23 430-039, +36 23 428-654
Mobil: +36 20 459-4011
Skype: bardiauto.budaors
Nyitvatartás: H-P: 7.30-17.30, Szo: 8-13
Email: budaors@bardiauto.hu