Autóalkatrész Webshop

Webshop

Webshop

Állások a Bárdi Autónál

Karrier

Bárdi Akadémia

 • Alkatrész üzleteink

  Magyarországon 55 saját tulajdonú autóalkatrész üzletházunkban várjuk Önt! 2014-ben, már 12 regionális központunk (Békéscsaba, Budapest IV. kerület, Budaörs, Érd, Debrecen, Dunaújváros, Miskolc, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Tököl) kiemelkedő raktárkapacitása biztosítja azt, hogy 10 keresett alkatrészből 8-at azonnal polcról adunk vásárlóinknak. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső üzletünket!

 • A Bárdi Autó Zrt.

  A Bárdi Autó Zrt.Bárdi – ez a név több mint száz éve egyet jelent Magyarországon az autóalkatrész kereskedelemmel. A Bárdi-testvérek által irányított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2004 óta piacvezető pozíciót tölt be az autóalkatrészek piacán. Ismerje meg Ön is vállalatunk hátterét, mely garancia arra, hogy Ön mindig a legjobb szolgáltatást kapja.
 • Autóalkatrész beszállítóink

  Alkatrész beszállítókBárdi Autó - Minden ami az autómhoz kell! Szlogenünk nem csak egy üres frázis, hiszen nálunk tényleg mindent megtalál autójához; több mint 180 beszállító termékei elérhetőek kínálatunkban.  Beszállítóinkkal kitűnő kapcsolatot ápolunk, ezzel is biztosítva legnagyobb versenyelőnyünket, a folyamatos alkatrész ellátást. Partnereink teljes listájáért kattintson!

 • Autóalkatrészek A-tól Z-ig

  Autóalkatrészek A-tól Z-igA személyautó alkatrész kínálatunk mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a tehergépjármű, autóbusz, kamion, munkagép és motorkerékpár alkatrész termékcsoportok fejlesztésére is, hogy Ön egy helyről tudja beszerezni a kívánt alkatrész típusokat. 250 kiszállító gépjárműből álló flottánk biztosítja a folyamatos és precíz alkatrész ellátást.

A Bárdi Autó

Cégismertető

Bárdi KözpontBárdi – ez a név több mint száz éve egyet jelent Magyarországon az autóalkatrész kereskedelemmel. A Bárdi-testvérek által irányított, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 1997-ben alakult meg újra részvénytársasági formában, pontosan 90 évvel az első Bárdi Autó Rt. bejegyzését követően.

A Bárdi Autó Zrt. egy márkanév alatt az egész kelet-európai régióban fellelhető legszélesebb autóalkatrész választékot kínálja: palettáján 220 beszállító található több mint 600 ezer belistázott tétellel. Így lényegében egy forrásból elérhető a vásárlók számára a magyar utakon futó európai és japán autómárkák csaknem valamennyi alkatrésze.

Tovább »

Vezetői köszöntő

Bárdi IstvánSzeretettel köszöntöm a Bárdi Autó Zrt. megújult honlapján! Fejlesztésünk célja az arculat korszerűsítésén túl, egy felhasználóbarát, letisztult oldalszerkezet kialakítása volt, ahol bárki könnyen és gyorsan megtalálja a keresett információt.

2010-től immár 63 saját tulajdonú Bárdi Autó Autóalkatrész kirendeltséggel büszkélkedünk, ismerje meg hálózatunkat az Üzleteink menüpont alatt, és találja meg az Önhöz legközelebb eső üzletünket Térképes útvonaltervezőnkkel! Érdemes mostantól akár naponta felkeresnie weboldalunkat, mert legfrissebb akciós ajánlatainkat folyamatosan bővítjük! Őszintén remélem, hogy új honlapunk sok hasznos információt és kellemes időtöltést hoz Önnek!

Tisztelettel: Bárdi István elnök-igazgató

Misszió

Bárdi RaktárA Bárdi Autó Zrt. legfőbb célja megalakulása óta a minőség, a szolgáltatás és a kedvező ár egyensúlyának folyamatos fenntartása. Termékeink kiválóságát a vezető alkatrész gyártókkal kötött, hosszú évek óta fennálló együttműködéseink, sok esetben kizárólagos forgalmazási megbízásaink garantálják.

Szolgáltatásaink egyedülállóan magas minőségét és megbízhatóságát egyedi elosztási rendszerünk támogatja, így biztosítva az állandó és jó alkatrész elérhetőséget, gyors és állandó visszaellenőrzéseket és a pontos, tervezhető kiszállítást. Az elosztás minden fázisát ugyanaz a vásárlói elégedettség és fenntartható fejlődés iránti erős elkötelezettség jellemzi, amely minden beszerzési és raktározási műveletet is áthat.

A Bárdi Autó Zrt. vezetősége

Bárdi István
Bárdi István
Bárdi Viktor
Bárdi Viktor

Cégtörténet

Bárdi József - Automobil-kerékpár alkatrészek1895: Bárdi József Budapest Gyár utcában (a mostani Jókai utcában) gumiáru, varrógépalkatrész és kocsilámpa üzletet nyit.

1900: Megalakul a Magyar Automobil Klub.

1901: Budapesten a Tattersalban megrendezik az első magyar automobil kiállítást. Bárdi József autóalkatrészekkel és felszerelési cikkekkel vesz részt.

1904: Bárdi József a Liszt Ferenc téren autószalont nyit.

1907: BÁRDI AUTÓ RT. néven bejegyzik Bárdi József cégét. Képes-rajzos árlista kerül kiadásra.

Tovább »

Rendelés, házhozszállítás

Bárdi kiszállító gépjárműRendelés

Amennyiben alkatrészt kíván vásárolni, rendelését leadhatja:

 • telefonon
 • faxon
 • Skype-on
 • webáruházunkon keresztül.

Az Önhöz legközelebb eső üzletünk névjegykártyáját ide kattintva megtalálja.

Házhozszállítás

A Bárdi Autó kirendeltségei munkanapokon az ország bármely pontjára ingyen házhoz szállítják a regisztrált vásárlók által rendelt árut.

Budapesten akár napi hét alkalommal, a teljes központi raktárkészlet figyelembe vételével.

Vidéki kirendeltségeink esetén napi két, vagy három alkalommal a központi raktárkészlet figyelembe vételével, további kettő-négy alkalommal az adott kirendeltség raktárkészlete erejéig.

(A pontos rendelési és szállítási időpontokról, továbbá az áru várható érkezésének idejéről érdeklődjenek az Önökhöz legközelebb eső üzletünk munkatársaitól)

A webáruház megnyitásához kattintson ide!